Közgyűlés

A Hegyvidék SCH Üdülőszövetkezet megtartja soron következő, éves rendes Közgyűlését, melynek időpontja: 2018. május 26. 10.00 óra, helye: Grand Hotel Hungária 1074 Budapest, Rákóczi út 90 lesz.

→ bővebben

Konzultációs Nyilt nap

Az éves rendes Közgyűlésünk előtt az idén is lehetőséget kívánunk nyújtani tagtársainknak, hogy kérdéseikkel fordulhassanak Szövetkeze- tünk vezetősége felé. Ezért 2018. május 18.-án Konzultációs Nyílt napot tartunk.

→ bővebben

Már a Facebook-on is

Már megtalálhatóak vagyunk a facebookon is! Amennyiben nem akar semmiről lemaradni "like"-olja be az oldalunkat! A bővebb tartalomban megtalálja az üdülőszövetkezet és a szállodák facebook elérhetőségét is.

→ bővebben

Szállodáink

SAS CLUB HOTEL

SAS Club Hotel

Budapesten, a Sas-hegyen, a belvárostól mindössze 15 percre, csendes, zöldövezeti környezetben, extra jó áron lakrészek, szobák kiadók!

+ Tudjon meg többet

SIESTA Club Hotel

Tekintse meg a Harkányi Gyógyfürdő kedvezményes ajánlatait. Igénybe veheti a napi akciókat, és válogathat a csomagajánlatok között is.

+ Tudjon meg többet

SILVER Club Hotel

Mézeshetek a természet szerelmeseinek. Mi feledhetetlenné tesszük nászútját! Last minute ajánlat!

+ Tudjon meg többet

SOLAR Club Hotel

Különleges ajánlat! Díjcsökkentő kedvezmény, ingyenes fürdő belépő, vagy félpanziós ellátás szállásaink igénybevétele esetén.

+ Tudjon meg többet