Kedves (leendő) Vendégünk!

Megjelenés: 2014-05-17 Utolsó módosítás: 2014-05-20 23:33:30szerző: Admin HSCH

Kedves (leendő) Vendégünk!

Őszinte tisztelettel és bizakodó ajánlással köszöntöm Önt Magyarország elsőszámú üdülőklubjának honlapján, melynek oldalain feltárulnak Ön előtt az ország négy kiemelkedő idegenforgalmi desztinációjában található üdülőszállodáink szolgáltatásai.

Szállodaláncunk a programozott üdülési rendszer alapján működő üdülőklubok hazai éllovasa.

Klubtagjaink szolgáltatásainkat jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe. A különböző szállodai igényekhez igazodóan kialakított, differenciált felszereltségű apartmanjaink nemzetközileg is elismert és minősített (RCI) szolgáltatást is kínálnak.

Hűségprogramunkkal az országban elsőként kínálunk visszavásárlási garanciát a 2008-tól elindított új, programozott üdülési rendszerünkben klubtagjaink számára.

Erősen hiszünk abban, hogy a csend, a vendégfogadásunkban alapelvként megfogalmazott gondoskodás és a lakrészeink kialakítása során aprólékosan megtervezett részletek igényessége, Önt is meggyőzik arról, hogy úgy látogathat meg minket, és térhet vissza hozzánk, mintha haza érkezne.

Válogasson kedvére ajánlatainkból és ajánlja barátainak, ismerőseinek üdülőklubunkat azzal az örömteli várakozással, mellyel mi várjuk Önt a Nyugalom otthonában.

Szabó László
elnök
Hegyvidék SCH Üdülőszálloda-lánc

Cimkék: HegyvidékSzállodaláncHSCH