Etikai kódex

Megjelenés: 2014-05-17 Utolsó módosítás: 2014-05-20 23:33:30szerző: Admin HSCH

Etikai kódex

A Vállalatirányítási Elvek fontos részét képezi az Etikai Kódex.
 A Hegyvidék SCH Üdülőszálloda-lánc Magyarországon egy olyan elismert üdülőklub, amely sikerét a jól képzett és elhivatott kollégák munkájának, s a vendégközpontú vállalati kultúra kialakításának köszönheti. A munkatársak üdülőszálloda-lánc iránti elkötelezettsége nagymértékben hozzájárul az üdülőklub pozitív megítéléséhez. A folyamatosan változó környezethez való alkalmazkodási  képességünk a garanciája a szállodalánc hosszú távú sikereinek, amelyhez nélkülözhetetlen az etikus magatartás.
 A Magyar Szállodaszövetség – melynek tagja a Hegyvidék SCH Üdülőszálloda-lánc, évtizedekkel ezelőtt felismerte ennek fontosságát, ezért  kialakította, s folyamatosan aktualizálja a magyar idegenforgalom szereplőire vonatkozó Etikai Kódexét, amelyet üdülőklubunk magára nézve kötelezőnek tart.
 Elhivatottsággal veszünk részt a Magyar Szállodaszövetség munkájában, az üzleti magatartásformák betartásának és betartatásának elkötelezettjeként.
 A Magyar Szállodaszövetség Etikai Kódexe azokat a követendő magatartásformákat, etikai alapelveket foglalja össze, amiket minden munkatársnak követnie kell az egymással, a vendégekkel, az üzleti partnerekkel, a tulajdonosokkal és a médiával való érintkezés során. Megtekinthető a www.hah.hu weboldalon. A Hegyvidék SCH Üdülőszálloda-lánc kötelezőnek tartja magára nézve a Magyar Szállodaszövetség Etikai Kódexét.

Cimkék: HegyvidékSzállodaláncHSCH