SAS Club Hotel

A Duna két partján 837 műemlék a legjelentősebb európai művészeti korokból, 223 múzeum és galéria, 40 színház, 7 hangversenyterem és 2 operaház az előadóművészetek szerelmesei számára, ezernél is több étterem, kávéház, szórakozóhely, 80 ásvány- és gyógyvízforrás, 10 nagyszerű, műemléknek sem utolsó gyógyfürdő, és több mint 400 keserűvízforrás várja az ide látogatókat.

Weboldal felkeresése

SIESTA Club Hotel

Harkányfürdő szubmediterrán éghajlatával, az évi 2000-2100 napsütéses órák számával Magyarország közkedvelt üdülőhelye. A közelben lévő Siklós, Máriagyűd, és Villányi-borvidék, Pécs, Mohács és az Ormánság közelsége számtalan kirándulási lehetőséget biztosít.

Weboldal felkeresése

SILVER Club Hotel

A Mátra, mint az Északi-középhegység része, származása szerint Európa legnagyobb fiatal vulkáni övezetéhez tartozik. A régióban kedvükre való túracélok sokaságát találhatják a természet szépségeihez vonzódók. Mátraszentimre az ország legmagasabban lakott települése. Az erdő borította hegyek tiszta magaslati levegője, sajátos mikroklímája az ország leglátogatottabb hegyvidéki üdülőhelyévé emeli.

Weboldal felkeresése

SOLAR Club Hotel

Sopronban az Alpok alján fekvő kisvárosban épült, melyet a Dunántúl ékszerdobozának is neveznek. Az óváros felett kialakított üdülőövezetben, a Lövérekben található a szálloda, amely az átutazók és a hosszabb ideig itt tartózkodó vendégeknek egyaránt színvonalas ellátást biztosít.

Weboldal felkeresése