Jogi tájékoztatás és titoktartási előírások

Megjelenés: 0000-00-00 Utolsó módosítás: 2014-08-05 12:45:57szerző: Admin HSCH

Üdvözöljük a www.hsch.hu honlapon (a továbbiakban: "Honlap"). Jelen Honlapra történő belépéssel és az ott történő böngészéssel Ön elfogadja az alábbi szerződéses feltételeket:

Jelen Honlap működtetése és ellenőrzése Magyarországon történik és arra a magyar jog az irányadó.

AMENNYIBEN NEM AKARJA JELEN SZERZŐDÉSES FELTÉTELEKNEK ALÁVETNI MAGÁT, ILLETVE AZOKAT BETARTANI, KÉRJÜK, HALADÉKTALANUL LÉPJEN KI A HONLAPRÓL. JELEN HONLAPRA TÖRTÉNŐ BÁRMILYEN BELÉPÉS A JELEN FELTÉTELEK ÉS A JOGFENNTARTÁS ELFOGADÁSÁNAK MINŐSÜL.

Szerzői jogok / Információk használata
Eltérő rendelkezés hiányában az Információkkal kapcsolatos valamennyi szerzői jog a Hegyvidék SCH tulajdonában áll. A HSCH az Információkkal kapcsolatos valamennyi jogát fenntartja. Ön jogosult szabadon böngészni a Honlapon, de nem jogosult forgalmazni, módosítani, továbbítani, újra felhasználni, újra közzétenni vagy bármilyen más módon felhasználni az Információkat a HSCH előzetes írásos hozzájárulása nélkül.
A HSCH előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül más honlap nem tartalmazhat linket a jelen Honlaphoz, kivéve ha csupán jelen Honlap főoldalára irányítja az internet látogatókat egy különálló felugró ablakkal, amely tartalmazza a HSCH teljes domain nevét és a megfelelő felhívást arra, hogy a látogató egy harmadik fél honlapjára lép be.
Az HSCH bármikor jogosult jelen szerződéses feltételeket a jelen tájékoztatás frissítése útján módosítani. Önre nézve valamennyi ilyen módosítás kötelező erejű, ezért kérjük, hogy időszakonként látogassa meg jelen weboldalt az Önre nézve aktuális kötelező szerződési feltételek megismerése érdekében.

Cimkék: HegyvidékSzállodaláncHSCH