Üdülés felsőfokon

Üdüljön, pihenjen változatos helyszíneken, kiszámíthatóan egyhetes, vagy osztott hétvége és hétindító programjainkkal. Modulrendszerű szabadidő tervező rendszerünk Önhöz igazodva nyújtja a legmegfelelőbb vakációt Önnek.

MAXMIX AZ IDŐTÁLLÓ IGAZI ÉRTÉK
A CSALÁDI ÜDÜLÉS KÖZÖS ÉLMÉNYEIHEZ VEZETŐ ÚTON.

★ KISZÁMÍTHATÓ

MAXMIX üdülési rendszerünk keretében 10, 15, vagy 20 éves időtartamban biztosítunk üdülési lehetőséget, rugalmasan rögzített időszakokban.

Üdülési heteink 4 évszakos forgó rendszerben vehetők igénybe. Az üdülési időszakok beosztását úgy alakítottuk ki, hogy üdülése ideje gyakori visszatéréssel esik a főszezon idejére, így Önnek nem kell éveket várnia egy kedvező héten történő üdülésre.
Az üdülési hetének beosztása négyévente változó időszakot tartalmaz, melyek a négyéves ciklust követően ismétlődnek.
Az üdülési időszakok alapszolgáltatásként szombattól szombatig terjedően 8 nap 7 éjszaka időtartamban vehetők igénybe. A turnus időszakok egyeztetése az értékesítési irodánkkal lehetséges a szerződéskötéskor.

★ IDŐBEN, HELYSZÍNEKBEN SZABADON VARIÁLHATÓ

Üdüljön, pihenjen változatos helyszíneken, kiszámíthatóan egyhetes, vagy osztott hétvége és hétindító napokon. Üdülési heteinket standard, vagy új eco comfort apartmanjainkban vehetik igénybe, melynek felszereltsége eltérő. ECO COMFORT apartmanjaink tájékoztatását lásd a www.hsch.hu oldalon.

Modulrendszerű üdüléseink egymással kiegészíthetőek, de önállóan is választhatóak.

☆ Alapszolgáltatás a gazdaságos családi üdülés

Standard üdülési modulunkat a leginkább azon vendégeinknek ajánljuk, akik egy évben egy alkalommal szeretnének eltölteni 8 nap 7 éjszakás időszakot az előre kiválasztott szállodáink valamelyikében, visszatérő jelleggel, és előre rögzített időpontokban.

A konyhás, jól felszerelt apartmanok alacsony üzemeltetési költségűek és a használati jogosultság megszerzése is mindenki számára elérhető.

☆ A gyors döntések kiváltsága

Üdülési rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy Ön rendszeresen visszatérhessen a megszokott és kedvelt szállodájába, akár évente több alkalommal is.

Csomagoljon és induljon útjára sebtében! HIPP-HOPP üdülési modulunk lehetővé teszi hogy a kiválasztott 10, 15, vagy 20 éves időszak alapszolgáltatásától eltérően évente ne csak egy, hanem az Ön igénye alapján több hetet is eltölthessen abban a szállodában, mely elnyerte tetszését és ezt az adott évhez tartozó legnagyobb kedvezményes szállásdíj mellett élvezze szállodáinkban.

HIPP-HOPP üdülési modulunk elsősorban azoknak a legmegfelelőbb, akik képesek rugalmasan, akár szinte azonnal is eldönteni hogy a jó idő vagy egy nem várt szabadidős lehetőséget kihasználva eltöltenének egy bónusz hetet üdülési ciklusuk felhasználásával.

HIPP-HOPP üdülési rendszerünket választó vendégeink rögzítetten az általuk előre kiválasztott szállodában jogosultak üdülési idejük felhasználására.

☆ Gyönyörködtető változatosság

Üdülése során Önnek lehetősége van választani üdülőszállodáink között és visszatérő jelleggel ismerősként üdvözöljük Önt.

Azon vendégeink, akik kedvelik a gyakori változatosságot barangolhatnak is a legkiválóbb turisztikai helyszíneinket évente váltogatva.

BARANGOLÓ üdülési modulunk lehetővé teszi Önnek, hogy évente más-más helyszíneken járja be hazánk csodás tájait. Ezt a modult választó vendégeink minden további költség nélkül váltakozva vehetik igénybe soproni, harkányi és mátraszentimrei szállodáinkat. Az évente 7 éjszakás időszakot biztosító ciklusok é évente váltakozó időben és váltakozó helyszíneken használhatóak fel.

© 2012 Hegyvidék SCH Szövetkezeti Üdülőszálloda-lánc