Téjékoztató

Új modulszerűen felépülő MAXMIX üdülési rendszerünk számos igazi újdonságot kínál azoknak az üdülni, pihenni vágyóknak, akik a kiszámíthatóságot, a változatosságot és a garanciát keresik elérhető áron.

Azok számára alkottuk meg rugalmas üdülési rendszerünket, akik a biztonságot , a helyben és időben történő megújuló vakációt szeretnék ötvözni az alacsony árakkal és évekre előre garanciát találva biztosítani kívánják üdülési lehetőségüket.

MAXMIX üdülési rendszerünk lehetővé teszi, hogy az eddig ismert és közkedvelt programozott üdülési formák közül kedvére válogatva állítsa össze az Ön számára legmegfelelőbb üdülési programot.

Újdonságként megjelenik rendszerünkben az eddigi áfamentes üdülőklub rendszerben történő üdülési lehetőség mellett, a SZÉP kártya és NÜSZ csekk felhasználásával történő igénybevétel is. Ebben az esetben egy üdülési szerződéssel biztosíthatja azt, hogy tervezhető és garantált időszakban előre rögzített árakon és változatos helyszíneken tudja családi üdülését eltölteni.

További újdonsága az üdülési rendszernek az a modul, amellyel megoszthatóvá válik az egyébként alapszolgáltatásként 8 nap, 7 éjszakás üdülési időszak hétvégi és hétindító napok használatára.

MAXMIX üdülési rendszerünk számos változatosságot kínál helyben és időben új élmények felfedezésére, ugyanakkor kiszámítható és tervezhető költségeivel és rugalmasan rögzített időszakokkal értékes garanciát ad vendégeinknek.

MAXMIX üdülési rendszerünk a szárnyaló szabadság élményét kínálja az ország négy kiemelkedő területén, Mátraszentimrén, Harkányban, Sopronban, vagy Budapesten. Üdülőszállodáink jól felszerelt konyhás apartmanokat kínálnak (Budapesten stúdió szobák) így a családi üdülés minden feltétele adott a kikapcsolódáshoz.

© 2012 Hegyvidék SCH Szövetkezeti Üdülőszálloda-lánc