A szárnyaló szabadság

Ötvözze HIPP-HOPP és BARANGOLÓ moduljainkat, mellyel igazán szárnyalóan szabad változatosságot teremthet helyszíneink és időbeosztása rugalmas megválasztásában.

HIPP-HOPP üdülési modulunk egy éven belüli élményhalmozó lehetőségével Ön az adott évben akár több üdülési ciklushoz tartozó időszakot is igénybe vehet. A BARANGOLÓ modul együttes alkalmazásával ezeket az üdülési napokat akár más-más szállodában is eltöltheti és csak az adott évhez tartozó díjat kell megfizetnie, további extra költségek nélkül.

★ Lehet ennél több?

Aligha gondolhatnánk, hiszen évente vagy akár egy éven belül többször 7 éjszaka is eltölthető igen kedvező áron STANDARD és HIPP-HOPP üdülésünk alapján, de BARANGOLÓ modulunk igazán felsőfokra emeli üdülésünk rugalmasságát és változatosságát. Ennek a sokszínű üdülési lehetőségnek a választásával szárnyalóan szabad módon választhatunk, hogy egy évben egy alkalommal, vagy akár többször is igénybe vesszük 7 éjszakás jogosultságunkat igen kedvező áron történő üdülésre, és ezt megtehetjük akár változó helyszíneken is.

★ Ez még nem minden!

Szeretné Ön tovább fokozni üdülésének módozatát és üdülési jogosultságának felhasználási lehetőségét?

Akkor Ön igazán értékeli a maximumok, a kiválóság nyújtotta előnyöket.

★ LEGYEN ÖN IS MAXIMALISTA ★

Mindannyian arra vágyunk, hogy a MAXimumot hozzuk ki önmagunkból és a számunkra nyújtott szolgáltatásból.

Gyakran azonban olyan tényezők akadályozhatnak minket a szabadság teljes tervezett idejének eltöltésében, amelyek időszakosan csak egy hétvégi kikapcsolódást tesznek lehetővé. Máskor meg azt tapasztaljuk, hogy váratlanul is kitárul a világ és akár egy hetet vagy néhány nappal többet is együtt tölthetünk szeretteinkkel.

★ Nem hetvenkedő hétosztás

A mai rohanó korhoz igazítva alakítottuk ki legrugalmasabb és leginkább egyedi üdülési modulunkat, mely hétvégi és hétindító napok igénybevételét teszi lehetővé, az éven belül üdülést eltérő időszakokban. Ez a hétmegosztás Európában is egyedülálló módon szolgálja az Ön igényét. A hétvégi és hétindító ciklusok előre rögzített időszakonként ismétlődve adnak lehetőséget az igénybevételre.

Hosszú hétvége péntektől vasárnapig és hétindító vakáció, amely hétfőtől csütörtökig tart. Ez a felhasználás akár a család más tagjaival is megosztható. Igazi újdonságként most területileg a szállodák közt valamint időben évente, vagy akár többszöri alkalommal és a 7 éjszaka üdülési ciklus napi megbontásával igazán szabadon mix-elheti üdülését.

★ MAXMIX ahol minden változó

Hozza ki a maximumot üdülési szerződéssel létrejött használati jogosultságából, vagy üdülőklub tagságából.

MAXIMÁLIS variációk az igazán igényeseknek.

Illessze össze HIPP-HOPP, BARANGOLÓ és HÉTOSZTÓ moduljainkat, így Ön egy éven belül változó helyszíneken, akár többször 7 éjszakás turnusokat, de azokat akár hétvégi és hétmegosztó módon is igénybe veheti igazán elérhető áron extra költségek nélkül.

Legyen Ön is maximalista az egyes moduljaink együttes alkalmazásával.

SCH annyit jelent, Siess Csatlakozz Hozzánk

Akciónkba való bekapcsolódása, részvétele esetén Önnek csupán választania kell, hogy MAXMIX üdülési rendszerünket milyen formában kívánja élvezni.

★ A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA- A SZABADSÁG VÁLASZTÁSA

MAXMIX üdülési rendszerünk elemeit Ön igénybe veheti úgy, hogy tagja lesz az SCH üdülőklub jelenleg is nagy létszámú közösségének. Ebben az esetben Programozott Üdülési Rendszer a használati előnyökön kívül, a tagsági jogviszonyból eredő extra kedvezményeket is tartogat az Ön számára.

★ EGY CLUB, AMIHEZ IGAZÁN JÓ TARTOZNI

ÖSSZETARTOZNI JÓ! A közösség ereje biztonságot, barátságot és kiszámítható közös jövőt jelent ahol az egyedi igények rugalmassága Önhöz igazodik.

Mint üdülőklubunk tagjai a jövőben Ön is élvezheti üdülési költségének minimalizálását, vagyis a MAXIMALISTA elvárással kiválasztott üdülési moduljainak szolgáltatását akár áfa és idegenforgalmi adó megfizetése nélkül is igénybe veheti, hiszen Ön az SCH-val kötött szerződése alapján jogosultságot szerez lakrészének tartós igénybevételére, azt SCH tagként sajátjaként használhatja azt. SCH tagsági csatlakozását most ingyenesen teheti meg, MAXMIX akciónk keretében.

★ EGY KÁRTYA, AMELY SZÉPPÉ TEHETI CSALÁDI ÜDÜLÉSÉT

MAXMIX üdülési rendszerünket elsőként hazánkban elérhetővé tettük NÜSZ csekkel, vagy SZÉP kártyával rendelkező vendégeinknek is.

SZÉP kártya, NÜSZ csekkel történő igénybevétel esetén, csupán egy egyszeri alacsony regisztrációs díjat kell megfizetnie, amely magában foglalja az Ön által kiválasztott 10, 15, vagy 20 év időtartamra üdülési hétének igénybevételi jogát. MAXMIX üdülési szerződése lehetőséget ad Önnek arra, hogy élvezze mindazt az előnyt az üdülési szolgáltatások igénybevételekor, amit üdülőklub tagjaink. SZÁRNYALHAT szabadon, barangolhat és halmozhatja évente felhasznált üdülési időszakait, sőt még megoszthatja egyhetes üdülését is hétosztó csomagunkkal.

A MAXMIX üdülési szerződést választó, SZÉP kártyával rendelkező és szolgáltatásainkat igénybe vevő vendégeink kedvezményes (18%) áfa összeg mellett lehetnek részesei élmény teli üdülési rendszerünknek. Számukra is adott a kiszámítható üdülési költségek garanciája, mellyel előre megtervezve, meglepetések és extra kiadások nélkül nagybiztonsággal töltheti el szabadságát családjával.

A regisztrációs díjon, vagy csatlakozási díjon felül évente csak az éves üdülési költséget kell megfizetnie, ami mindenki számára elérhető és olcsó, takarékos megoldást garantál.

© 2012 Hegyvidék SCH Szövetkezeti Üdülőszálloda-lánc